Casco einingar eru bestar

Share on facebook
Deilum boðskapnum

Praktisch en razendsnel bouwen doet u met het Ytong CascoSysteem. Van cascopanelen, separatiepanelen, blokken en dakplaten maakt u in enkele dagen een compleet casco. Bij grotere projecten kunt u de Bouwafdeling van Xella het werk, onder uw regie, laten uitvoeren. Het metselwerk en de afwerking neemt u vervolgens weer in eigen hand. Het casco van een gemiddelde woning wordt met deze bouwmethode in enkele dagen gebouwd. Alle elementen van het casco zijn vooraf berekend en in de fabriek op maat geproduceerd. Op de bouwplaats is het een kwestie van het in elkaar zetten van de verschillende delen. De wandafwerking is eenvoudig: dunpleisteren, spuitwerk, direct behangen of betegelen. Maar een casco van cellenbeton levert ook tijdens het gebruik voordelen. Door het thermisch isolerende en

FLEIRI FRÉTTIR